2018-08-07 statusopdatering

Tak for fødselsdagshilsnerne!

Her er en hurtig statusopdatering for mit forgangne år:

Min søn er ved at starte i skole, hvilket fylder rigtigt meget. Der har været usikkerhed om hvor han skulle starte, men det er landet med en skole, som virker rigtig god. Da den ligger 5 km herfra, kigger jeg på at flytte snart… Jeg tænker også måske, at tage initiativ til flere aktiviteter med børn + forældre i den kommende tid.

Arbejdet med min virksomhed har også fyldt meget, – har haft et par store konsulentopgaver hos to virksomheder, en afsluttet og en igangværende (som sandsynligvis fortsætter i længere tid). Derudover
har der også været en lille smule tid til egne projekter, afholdelse af workshops, og små konsulentopgaver. Dette har rettet op på min virksomheds økonomiske buffer, som var lav sidste år på dette tidspunkt, på grund af projekter som ikke blev til noget.

Dansen fylder stadigt, – det forgange år er jeg gået i gang med fem-rytmer, morgendans, og friere dans. Derudover er det mest lindy-hop/contango/tango-fusion.

Derudover har jeg brugt tid på at lege lidt med improv-comedy, spejder, Berlin, Barcelona, Tinkuy, data science, shamanistisk/mystiske aspekter i dansen, hosting “couchsurfers”, vinterbadning, og fået læst lidt, etc.. Og har også kort stiftet bekendtskab med reiki og dykning.